wimperextensions behandeling

Lange en Volle Wimpers voor een Betoverende Blik

Wimperextensions voor vollere wimpers

Wimper Behandeling

Bij Beautysalon by Kelly kunt u terecht voor wimperextensions. Wimperextensions zijn tegenwoordig niet meer weg te denken. U kunt zo opstaan zonder enig gebruik van mascara. Vaak wordt er gezegd dat wimper extensions slecht zijn voor uw eigen wimpers.

Dit is gelukkig niet het geval als de wimper extensions goed geplaatst worden en u als klant er zorgvuldig mee omgaat en de juiste verzorgingstips opvolgt . Wij zullen bij de afspraak met u kijken welke wimper lengte + dikte geschikt is voor uw wimpers.

One by one techniek

De one by one techniek maakt de wimpers voller en langer en zorgt voor een natuurlijk effect. Op iedere eigen wimper wordt één wimperextension aangebracht. Deze techniek is geschikt als u het effect zo natuurlijk mogelijk wilt houden.

Volume

Bij de volume wimperextensions zijn de haartjes dunner en lichter dan bij de one by one techniek zodat er meerdere wimperextensions op 1 natuurlijke wimper geplaatst kunnen worden, voor een mooi vol en waaier effect. Zonder de natuurlijke wimper te verzwaren. Een uitkomst voor vrouwen met weinig eigen wimpers om toch een natuurlijk vol effect te creëren of die juist veel volume wilt in haar wimpers./p>

Boek vandaag nog je afspraak

Een afspraak maken was nog nooit zo makkelijk

Boek je afspraak
Maak een afspraak bij Kelly, de beautysalon van Vlaardingen | Beautysalon By Kelly