waxen behandeling

Waxen - De Effectieve Methode voor een Zijdezachte Huid

Wax behandeling verwijder ongewenst haar

Wax Behandeling

Voor het waxen van uw lichaam en uw gezicht bent u bij Beautysalon by Kelly aan het juiste adres! Bij het harsen worden de overtollige lichaams en gezichtsharen helemaal verwijderd.

Na het harsen duurt het gemiddeld 6 weken voordat het haar weer is aangegroeid. Harsen is een tijdelijke manier van haarverwijdering. Wij werken met het merk starpill.

Tips voor het waxen

Sommige huidaandoeningen, medicijnen en cosmetica maken je huid gevoeliger of dunner. In sommige situaties raden wij het af om te waxen. De Wax Technician zal je hier voldoende over informeren tijdens je consult of aanwezigheid bij Beautysalon by Kelly. Mocht je met vragen zitten, dan kan je altijd contact met ons opnemen.

Laat je haar groeien

Laten groeienJe haar moet ongeveer 2 tot 3 weken groeien voor je het laat waxen. Het is hierbij heel belangrijk dat je het in deze weken dus niet trimt of scheert. Je haar moet minimaal een halve centimeter lang zijn om het beste resultaat uit je behandeling te halen.

Voorbereiding

Voor een optimaal resultaat, kan je je huid voor het waxen een paar dagen licht scrubben. Hierdoor zullen alle dode huidcellen verwijderd worden en gaan de haren losser zitten, waardoor de haartjes makkelijker verwijderd kunnen worden. Voor aanvang van de behandeling wordt je gevraagd om je te reinigen en op te frissen. Je huid moet namelijk helemaal schoon zijn bij de start van de behandeling

Boek vandaag nog je afspraak

Een afspraak maken was nog nooit zo makkelijk

Boek je afspraak
Maak een afspraak bij Kelly, de beautysalon van Vlaardingen | Beautysalon By Kelly