microneedling behandeling

Stimuleer de Natuurlijke Herstelprocessen met Microneedling

Microneedle behandling voor het verbeteren van het huidoppervlakte

Microneedle behandeling

Microneedling is een collageeninductietherapie, ook bekend als dermapen, dermarolling of skin needling. Het is een cosmetische procedure waarbij de huid herhaaldelijk met hele fijn naaldjes wordt geprikkeld. Deze methode is zeer effectief voor collageen inductie, littekens en pigment. Deze behandeling kan niet tijdens je zwangerschap uitgevoerd worden.

Hoe gaat Microneedling in zijn werk?

De huid wordt eerst goed gereinigd en gedesinfecteerd. Er wordt hylaronzuur als geleiding op het gezicht aangebracht en afhankelijk van de huid een booster van retinol aantoegevoegd. Tijdens een behandeling worden er op hoge snelheid minuscule verticale kleine gaatjes in de huid gemaakt. Door de microwondjes komen groei- en helende factoren vrij, wat zorgt voor de aanmaak van nieuw collageen en elastine in de huid. Het gevolg: de huid gaat zich gedragen als een jongere huid. Celvernieuwing treedt op en de huid wordt hierdoor zichtbaar egaler, pigmentvlekken verminderen en de structuur verbetert. Na een Microneedling behandeling is de huid merkbaar strakker, gladder en steviger.

Wat kunnen wij verbeteren met de Microneedling methode?

pigment - rosacea
haargroei - doorbloeding
littekens - acnelittekens
brandwondenlittekens
huidverbetering
huidverjonging 

Resultaten verschillen per persoon en per indicatie. Tevens zal voor de ene indicatie meer behandelingen nodig zijn dan voor andere.

Na werkingen van Microneedling

De huid zal na de behandeling roze tot rood kunnen worden. Ook is het mogelijk dat de huid gaat schilferen, lichte korstjes krijgt of licht gaat zwellen. Deze reactie zal ongeveer 2 dagen aanhouden.

Boek vandaag nog je afspraak

Een afspraak maken was nog nooit zo makkelijk

Boek je afspraak
Maak een afspraak bij Kelly, de beautysalon van Vlaardingen | Beautysalon By Kelly