keratine behandeling

Keratine - Glad, Zacht en Gezond Haar zonder Pluis

Biopeel behandeling met natuurlijke producten

Biopeel Behandeling

Bij Beautysalon by Kelly werken wij voor de Keratine Plus Infinity en de Keratine Gold behandeling met de producten van Jean Paul Mynè. En dat is niet zonder reden. Alle producten van Jean Paul Mynè zijn namelijk verrijkt met natuurlijke ingrediënten, hierbij kunt u denken aan Argan olie, wilgenroosjes, stamcellen uit appels, koffie-extracten en avocado.

Daarnaast zijn de producten van Jean Paul Mynè vrij van schadelijke stoffen. Dit maakt het een verantwoord product voor het creëren van stijl en handelbaar haar, maar ook voor ons om mee te werken.

Keratine infinity plus

De Keratine Plus Infinity behandeling zorgt voor tijdelijk stijl en glanzend haar. Het is de nieuwste behandelmethode van Jean Paul Mynè, die gebruik maakt van een gepatenteerde Oxilamine technologie. Dit zorgt ervoor dat de natuurlijke structuur van uw haar wordt behouden tijdens de behandeling. Het resultaat is zes maanden lang genieten van gezond en stijl haar met een natuurlijk ogend effect. Door de Keratine Plus Infinity behandeling is het mogelijk om volledig stijl haar te creëren, pluizig haar tegen te gaan en krullen te reduceren.

Keratine gold

Een Keratine Gold behandeling zorgt voor permanent stijl en handelbaar haar. Uw pluizige en weerbarstige haar is dan ook verleden tijd. Zelfs na het veelvuldig wassen van uw haar, blijft uw haar glanzend en stijl. Natuurlijk groeit uw haar gewoon door. Wij raden dan ook aan om uw uitgroei iedere zes tot tien maanden bij te werken.
Na een Keratine Gold behandeling garanderen wij u:

 • Stijl haar
 • Glanzend haar
 • Zacht haar
 • Gezond haar
 • Handelbaar haar
 • Boek vandaag nog je afspraak

  Een afspraak maken was nog nooit zo makkelijk

  Boek je afspraak
  Maak een afspraak bij Kelly, de beautysalon van Vlaardingen | Beautysalon By Kelly