biopeeling behandeling

Ontdek de Voordelen van Biopeeling voor een Stralende Huid

Biopeel behandeling met natuurlijke producten

Biopeel Behandeling

Een Bio Peel is een kruidenpeeling, waarbij een mix van kruiden, zeewier en algen op de huid aangebracht worden. Deze kruiden en maritieme extracten zetten de huid aan tot regeneratie, waardoor de huid zichzelf van binnenuit gaat herstellen, met een zichtbaar resultaat.

Door middel van een massage worden de heilzame stoffen uit de kruidenmix optimaal door uw huid opgenomen. Direct na de behandeling is de huid diep gereinigd en voelt de huid zeer glad en zacht aan.

Eenmalige biopeel behandeling

Een eenmalige behandeling is zeker mogelijk. De behandeling is dan effectief om dode huidcellen te verwijderen en tegelijkertijd de huid een boost te geven door de hoge concentratie voedingsstoffen. De huid wordt glad en zacht aan met een egale tint.

Mogelijke resultaten Biopeeling

Een biopeel behandeling kan een boost geven aan de huid en de huidverbetering van binnenuit stimuleren. Het kan helpen bij verschillende huidproblemen, waaronder zonneschade, acné en acné littekens, rimpelvorming, grove poriën, verslapping van de huid, melasma en hyperpigmentatie. Door middel van deze behandeling wordt de bovenste laag van de huid op een natuurlijke manier vernieuwd en verjongd, waardoor de huid er stralender en gezonder uit kan zien.

Na werkingen van Microneedling

Om de huid intensief te verbeteren en langdurige resultaten te behalen kunt u de behandeling in kuurverband boeken. Een kuur bestaat uit minimaal 3-6 behandelingen met een interval van 7-14 dagen. Na de kuur kan het resultaat behouden worden door iedere 3 maanden de Bio Peel te herhalen.

Boek vandaag nog je afspraak

Een afspraak maken was nog nooit zo makkelijk

Boek je afspraak
Maak een afspraak bij Kelly, de beautysalon van Vlaardingen | Beautysalon By Kelly